zaterdag 30 juni 2018

Feestweek in de klas

We starten de week met een doorschuif. Alle kinderen gaan al eens kijken in hun klas voor volgend jaar. De peuters gaan al eens piepen bij Virginie, de kinderen van klas Annabelle zijn even klasloos en komen in klas Merel. Met z'n allen genieten we van een heerlijk relaxatiemoment. (meer foto's hiervan zullen ook op de klasblog van Virginie komen) We worden gemasseerd door het oudste lager en het oudste lager wordt door de peuters onder handen genomen. Zalig genieten!








Dankjewel Gio voor de leuke sportlessen. We zien je zo graag!




Op dinsdag is Gloria aan de beurt om kaarsjes uit te blazen. Dikke verjaardagskus voor jou! We zien Gloria stralen! Dankjewel voor de heerlijke cake.
















Sjablonen schilderen. We maken in de laatste week nog een verrassing voor een klein wondertje dat nog moet geboren worden. We zijn nu al reuze benieuwd!



En ook Yanis mag deze week kaarsjes uitblazen. Wat geniet ook hij van zijn moment. Dankjewel voor het lekkere traktaat. Hiep hiep hoera voor Yanis!

























Op donderdagvoormiddag spelen we een afsluitspel met de hele school. Wat zorgen onze grote en kleine tovenaars toch goed voor onze mini-tovenaartjes.












 En ook Xeppe mag deze week een kroon opzetten. Wat geniet ook hij van dit moment. Dankjewel Xeppe voor de lekkere donuts en het prachtige boekje. Hiep hiep hoera voor Xeppe!
















Dankjewel Julie voor al jouw goede zorgen in de ochtendopvang, de eetzaal en niet te vergeten de klas. Zo veel liefde voor jou! Dikke kussen van al onze kleinste tovenaars!



En ook ikzelf mag deze week kaarsjes uitblazen, exact 30 meer dan onze peuters (reken zelf maar uit ;-) ) Wat een heerlijk moment om te delen met de kinderen. Dankjewel Xeppe voor de lekkere taart en de hulp bij het kaarsjes uitblazen, zonder jou was het niet gelukt!










































En dan zat het schooljaar erop. Mijn lieve kadetjes, spookjes, schatjes, deugnietjes, knuffelaartjes wat zal ik jullie missen de komende 2 maanden. Ik verlang nu al om te zien hoeveel jullie zullen gegroeid zijn in september en om jullie opnieuw te kunnen knuffelen! Prettige vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten